Tel: (021) 410 21 65 Email: office@hollandfarming.ro
Agricultură
Legume
Plante ornamentale
Gazon
Culturi ecologice
Laborator
Politica de confidentialitate

Data intrării în vigoare. 25 mai 2018

Holland Farming Agro S.R.L societate infiintata în conformitate cu legislatia din Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de sub nr. J40/2410/2008, Cod Unic de Inregistrare RO 23261030, cu sediul social in Bucuresti, Str. Dr. Lister nr. 67, sector 5, in calitate de Operator de date cu caracter personal prelucreaza in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 679 / 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul general privind protecţia datelor” sau ,,GDPR”), datele  cu caracter personal ale tuturor utilizatorilor, cu buna credinta si in realizarea scopurilor specificate in prezenta informare.

 

Holland Farming Agro isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Holland Farming Agro cu protectia datelor la adresa de e-mail dataprotection@hollandfarming.ro  sau prin posta sau curier la adresa Str. Drumul Osiei nr. 74, sector 6, Bucuresti  – cu mentiunea: In atentia Responsabilului Holland Farming Agro cu protectia datelor.

  1. Datele cu Caracter Personal pe care le colectam si le prelucram pot include:
  • date cu caracter personal de contact, precum nume, prenume, CNP, data nasterii, adresă de e-mail, adresă de domiciliu și numere de telefon, hobby-uri si interese, semnatura, adresa IP, numarul de inmatriculare al masinii;
  • profiluri publice din mediile sociale ( nume, URL profil, fotografii, “like-uri”, locatia, alte informatii publice de pe profil )
  • continut creat de utilizator in mediul social: fotografii, texte, video-uri, simboluri, hashtag-uri,    inregistrari pe care le distribuiti in mediul social;
  • informatii despre produsele și serviciile achiziționate;
  • in cazul în care aplicati pentru un post în cadrul companiei noastre, vom colecta date suplimentare cu caracter personal, precum istoricul locurilor de muncă, al educației, precum și referințe ale angajatorilor anteriori.

 

  1. Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  • solutionarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  • procesarea tranzactiilor / platilor;
  • pentru a vă contacta în legătură cu oferte speciale sau a vă furniza informații ce consideram că ar fi de interes pentru dumneavoastră, în acele situații în care v-ați dat acordul să procedăm astfel;
  • pentru îmbunătăţi şi a dezvolta produsele, serviciile, conţinutul, anunţurile publicitare şi promoţiile noastre;
  • pentru a îmbunătăți conținutul, funcționalitatea și utilizarea website-ului nostru
  • pentru a va informa asupra campaniilor promotionale, concursurilor, tombolelor etc.
  • pentru a ne oferi feedback si a intelege mai bine nevoiele si interesele dvs.;
  • Utilizarea formularelor de contact

Ne puteți contacta direct prin formularul de contact disponibil pe Website-ul nostru. În special, ne puteți furniza următoarele informații:

Nume, prenume, adresa de e-mail, telefon;

Colectam, procesam și utilizam informațtiile furnizate de dumneavoastră prin formularele de contact exclusiv pentru procesarea cererii dumneavoastră.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
  • societatilor de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

 

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza In conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, In baza unor contracte Incheiate cu acestia.

 

  1. Actualizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

In cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere adresată nouă, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: dataprotection@hollandfarming.ro.

  1. Durata de pastrare a datelor cu caracter personal.

Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se va face, în funcție de scopul prelucrării datelor, pentru perioada necesară prelucrării sau până la momentul la care dumneavoastră vă retrageți consimțământul. Puteti oricand solicita stergerea datelor cu caracter personal stocate de catre Holland Farming Agro, actiune ce se finalizeaza in termen de 20 zile (maximum) atata timp cat nu intervine temeiul legitim. Asta inseamna ca daca o anumita lege prevede stocarea unor date de caracter personal pentru un anumit interval de timp atunci, in acel interval, datele tale personale mentionate in legea respectiva nu se vor sterge.

 

Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Regulamentul recunoaste persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat sa se asigure de respectarea lor):

  1. Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea datelor, modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate,  ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date– art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.
  3. Dreptul la stergerea datelor– art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal te privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la rectificarea datelor– art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.
  5. Dreptul la restrictionarea datelor– art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheata” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor– art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.
  7. Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care iti poti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la Holland Farming Agro (indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse Holland Farming Agro) vei avea intotdeauna posibilitatea sa te dezabonezi. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea ta cu Holland Farming Agro sa existe doar cata vreme ti-o doresti.

 

  1. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

 

Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteţi contacta Holland Farming printr-o solicitare scrisă, datată şi semnată – în atenţia Responsabilului cu protecția datelor al Holland Farming sau prin email la adresa dataprotection@hollandfarming.ro

Solicitarea dumneavoastră va fi analizată şi vi se va răspunde în termen de  30 zile de la primirea acesteia de către Societate, conform Regulamentului General UE privind protecția datelor și a actelor normative interne aprobate în vederea implementării Regulamentului General UE.

Menționăm că pentru operațiunile de prelucrare realizate în temeiul consimțământului persoanei vizate, persoana vizată va fi informată conform art. 13 din GDPR printr-o Notă de informare separată, pentru a-și putea exprima consimțământul expres și separat pentru fiecare scop în parte.