Tel: (021) 410 21 65 Email: office@hollandfarming.ro
Agricultură
Legume
Plante ornamentale
Gazon
Culturi ecologice
Laborator
Termeni si conditii

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE-UL

1. TERMENI DE UTILIZARE
www.hollandfarming.ro este website-ul oficial al SC HOLLAND FARMING AGRO SRL, cu punct de lucru în București, Str. Drumul Osiei nr. 74, sector 6, cod poștal 062395, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2410/2008, cu nr. de înregistrare fiscală: RO 23261030.
Termenii și condițiile prezente de utilizare constituie termenii și condițiile de utilizare pe baza cărora dumneavoastră puteți accesa website-ul nostru, ca vizitator. Prin accesarea website-ului nostru confirmați că acceptați termenii și condițiile de utilizare și că sunteți de acord cu respectarea acestora. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, aveți opțiunea de a nu utiliza website-ul nostru.

2. MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ULUI
Ne rezervăm posibilitatea de a actualiza website-ul în orice moment și de a schimba conținutul acestuia. Vă rugăm să țineți cont de faptul că website-ul poate fi în curs de modificare la momentul vizualizării sale și nu avem nicio obligație de a-l actualiza în timp real.

3. ACCESAREA WEBSITE-ULUI
Website-ul nostru poate fi accesat în mod gratuit. Nu putem garanta faptul că website-ul și conținutul său vor fi accesibile în permanență. Putem suspenda, retrage, înceta sau modifica website-ul nostru fără a vă aviza în prealabil în acest sens. Nu vom răspunde în situația în care website-ul nu poate fi accesat, indiferent de motiv și indiferent de durată. Vizitatorul este responsabil pentru a realiza toate acțiunile necesare în vederea accesării website-ului.

4. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
Suntem deținătorii drepturilor de proprietate intelectuală cu privire la conținutul website-ului. Aceste drepturi sunt protejate de legislația națională și internațională în vigoare. Nu aveti voie să utilizați părti din conținutul website-ului nostru în scopuri comerciale fără a obține acordul nostru în prealabil. În cazul în care veți copia orice parte din website, drepturile dumneavoastră de a utiliza website-ul nostru vor înceta. Ne rezervăm dreptul de a acționa căile legale pe care le avem la dispoziție în cazul oricărei încălcări a prezenților termeni și condiții.

5. RĂSPUNDERI
Utilizarea website-ului și a conținutului disponibil se fac pe răspunderea vizitatorului. HOLLAND FARMING AGRO SRL nu răspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-servies /distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar putea infecta calculatorul dumneavoastră sau sistemul dumneavoastră IT ca urmare a utilizării website-ului nostru sau a altor website-uri către care există link-uri În website-ul nostru.

6. LINK-URI
Puteți trimite la pagina principală a website-ului nostru printr-un link, atât timp cât faceți acest lucru într-un mod echitabil si cu acordul nostru prealabil. Link-ul nu poate sugera în vreun fel o asociere, aprobare sau sprijin din partea noastră atunci când nu există o astfel de situație. Nu trebuie să stabiliți un link către website-ul nostru în cadrul unui website ce nu vă aparține. Website-ul nostru nu poate fi copiat sub forma de frame pe niciun alt website. De asemenea, nu se poate crea un link către altă pagină din website-ul nostru în afară de pagina principală. Ne rezervăm dreptul de a retrage dreptul la creare link către website-ul nostru fără nicio notificare prealabilă. Dacă doriți să utilizați conținut din website-ul nostru în afară de situațiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@hollandfarming.ro.

7. MĂRCI UTILIZATE
Toate numele de companii, mărci înregistrate, denumiri comerciale, logo-uri și sigle sunt protejate de legea mărcilor înregistrate. Accesarea si vizualizarea conținutului acestui website nu trebuie interpretat ca acordarea de drept de utilizare a oricărei mărci înregistrate prezentate pe acest website fără permisiunea scrisă din partea HOLLAND FARMING AGRO SRL sau a părților ce dețin respectivele mărci.

8. COMUNICĂRI ÎN SCOP COMERCIAL
Ca urmare a primei logări în vederea descărcării cataloagelor prezentate pe website-ul nostru, vizitatorul este de acord să primească pe adresa sa de e-mail înregistrată la logare, comunicări comerciale şi de altă natură din partea HOLLAND FARMING AGRO SRL. Destinatarul comunicărilor comerciale are dreptul de a-şi anula consimţământul de a primi asemenea comunicări printr-o notificare scrisă trimisă pe adresa: office@hollandfarming.ro.

9. DISPOZIȚII FINALE
Prin accesarea acestui website, vizitatorul acceptă faptul că orice dispută este interpretată în concordanţă cu legile române şi se supune jurisdicţiei exclusive a instanţelor româneşti.

10. CONTACT
Pentru a ne contacta vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: office@hollandfarming.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: 021 410 21 65
Vă mulțumim pentru vizitarea website-ului nostru!