Tel: (021) 410 21 65 Email: office@hollandfarming.ro
Noutăți
Promoții
Evenimente
Recomandări
De sezon
Legume
De sezon
Videoclip de la partenerii din Olanda, Rijk Zwaan

Răspândirea coronavirusului ne afectează pe toți în egală măsură. 

Ne-a schimbat viața de zi cu zi. 

A adus cu sine incertitudini în legătură cu posibilitatea aprovizionării zilnice cu fructe și legume proaspete. 

Cultivatorii, distribuitorii și mulți alții implicați în lanțul alimentar muncesc din greu pentru a garanta ca există alimente suficiente. Acest lucru merita mult respect . 

Semințele legumelor reprezintă începutul lanțului alimentar. Si ne dam seama, acum mai mult decât niciodată, ca jucăm într-adevăr un rol important în dezvoltarea lanțului alimentar. De aceea, avem 3000 de colegi din întreaga lume care fac tot ce le stă în putință pentru a asigura furnizarea continuă a semințelor. 

Încercăm să ne adaptăm cât mai bine serviciile la situatia curentă. Asta înseamnă să fim creativi, să găsim metode sigure de a interacționa cu clienții nostri iar uneori acestea ne aduc și mai aproape împreună. 

Fie ca ești un producător de salată din Brazilia, un producător de spanac din SUA, un producător de ardei din China sau un producător de roșii din Olanda. Sau poate procesezi legumele pentru industria alimentară sau vinzi legume proaspete în magazinul tău sau în altă parte, sunteți cu toții o verigă esențială în fiecare zi în lanțul de distribuție alimentară. 

Împreună putem depăși această provocare!  #StrongerTogether#PuterniciImpreuna

Rijk Zwaan este o firma olandeză de creștere și dezvoltare a hibrizilor și soiurilor prezenți în gama noastră. Firma Rijk Zwaan a fost înființată în anul 1924, în De Lier, Olanda.

Acesta a fost răspunsul lor în plină pandemie de Covid – 19.