100 de ani de Rijk Zwaan

100 de ani de Rijk Zwaan

Rijk Zwaan primește titlul onorific regal

Rijk Zwaan sărbătorește primul său centenar. De la înființarea sa în 1924, Rijk Zwaan a devenit o companie activă în peste 100 de țări. Festivitățile de Centenar au început pe 1 iulie, ziua fondării companiei. În timpul evenimentelor, Comisarul Regal a anunțat că Rijk Zwaan a primit titlul onorific regal olandez "Koninklijk". "După 100 de ani de antreprenoriat și inovație, Rijk Zwaan este de mare importanță pentru viitorul umanității", a declarat Jaap Smit, Comisarul Regal.

Ben Tax, membru al consiliului de administrație, a spus: "Suntem încântați să primim acest titlu. Este un simbol al aprecierii societale și subliniază longevitatea companiei noastre."

O poveste de succes

Compania a fost fondată în 1924 de Rijk Zwaan, care a deschis un magazin de semințe în Rotterdam. Accentul pe calitate și inovație a dus la succes. În 1964, prima filială a fost deschisă în Germania, urmată de Franța în 1982. Astăzi, Rijk Zwaan are 4.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări prin 30 de filiale.

Viitorul

Cu accent pe inovație și progres, Rijk Zwaan va continua să adopte o abordare de pionierat. Compania este recunoscătoare angajaților, clienților și partenerilor pentru contribuțiile lor și așteaptă cu nerăbdare noi colaborări și creșteri în următorul secol.