Termeni și Condiții

1. Termeni generali

Site-ul www.hollandfarming.ro este detinut de catre societatea S.C. HOLLAND FARMING SRL. , persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe MUNICIPIUL BUCURESTI, DRUMUL OSIEI, NR.74, SOLA 152/2, PARCELA 32, LOT 1, SHOW ROOM, SECTOR 6 BUCURESTI.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: sau la adresa de email: office@hollandfarming.ro.

2. Continutul site-ului

S.C. HOLLAND FARMING SRL. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale S.C. HOLLAND FARMING SRL. prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. HOLLAND FARMING SRL. se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si S.C. HOLLAND FARMING SRL. , vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata