HOLLAND FARMING

Despre noi

S.C. HOLLAND FARMING SRL are sediul în București, a fost înfiinţată în anul 1997, având obiectul principal de activitate importul şi distribuţia următoarelor produse:

Semințe profesionale de legume pentru producătorii de legume. Gama de hibrizi de legume (tomate, ardei, castraveți, vinete, vărzoase, rădăcinoase, legume pentru frunze etc) de la firma olandeză RIJK ZWAAN BV și Tozer Seeds din UK. Oferim, de asemenea, soiuri consacrate de legume de la firma olandeză PIETERPIKZONEN BV, și soiuri de fasole, mazăre, dar și hibrizi de porumb zaharat de la Crookham din USA și firma germană VAN WAVEREN.

Îngrăşăminte chimice cu eliberare controlată pentru fertilizarea de bază, îngrășăminte hidrosolubile și foliare pentru fertilizările faziale de la firma ICL SPECIALTY FERTILIZERS (EVERRIS INTERNATIONAL).

Biostimulatori de creștere și dezvoltare de la firmele HOLLAND FARMING bv din Olanda și ATLANTICA AGRICOLA sa – Spania.

Produse pentru culturi ecologice, nutrienți și tratamente ecologice: biostimulatorul superconcentrat Cropmax de la firma HOLLAND FARMING BV din Olanda, diverse produse (Nemagold, Zytron, Mimoten, Oleorgan, Kabon, Konflic) de la firma ATLANTICA AGRICOLA SĂ din Spania, ingrășăminte NPK sub formă solidă și lichidă, BeneSol și BeneliQ de la firma olandeză Benefert BV, îngrășământ sub formă de granule de la firma ICL din Israel.

Stupi cu bondari pentru polenizarea naturală a legumelor/pomilor fructiferi și control biologic al dăunătorilor din culturile horticole (Swirsscontrol, Oricontrol, Moncontrol, etc.) de la firma AGROBIO din Spania.

Folie agrotextil pentru protecția culturilor agricole și horticole, produsul COVERTAN cu diverse grosimi, de la firma FiberWeb din Franța.

Substraturi pentru horticultură: pastile și poturi pentru producerea răsadurilor de legume de la firma norvegiană JIFFY Products AS. Substraturi pentru semănat și repicat de la firmele NOVARBO BY BIOLAN din Finlanda și TERRACULT din Germania.

Semințe de lucernă și plante furajere.

Aparatură de măsurat: Termometre, umidometre, tensiometre, pH-metre și diverse alte aparate folosite de producătorii de legume la producerea legumelor în solar sau câmp deschis, de la firma germană Step Systems.

Bulbi de flori: zambile, lalele, crini, narcise de la firma olandeză P. Nelis & zoons.

Vopsea și mașină pentru marcaj terenuri sportive: de la firma engleză Fleet.

Deținem unul dintre cele mai moderne laboratoare din țară. Acest laborator a luat naștere, pentru a veni în ajutorul fermierilor și societăților cu activități agricole prin oferirea de servicii de analize de sol, apă și material vegetal. Laboratorul este dotat cu aparatură modernă de mare capacitate și precizie ceea ce permite realizarea unor analize de foarte bună calitate. Toate datele sunt postate pe programe de calculator, de la recepția probei și până la concluziile finale și planurile de fertilizare unde este cazul.

Cu un asemenea portofoliu de produse și cu o experiență de peste 19 ani, Holland Farming a devenit un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor sa obțină producții calitative și cantitative.