Array
(
  [0] => Array
    (
      [label] => Agricultura
      [url] => /?filter[subcat][0]=5
      [rel] => noopener noreferrer
    )

  [1] => Array
    (
      [label] => Alte produse pentru nutritia plantelor
      [url] => /?filter[subcat][0]=12
      [rel] => noopener noreferrer
    )

  [2] => MICROCAT Cereal Final
)
	

MICROCAT Cereal Final

4,9 % p/v Aminoacizi liberi

12,3 % p/v Polizaharide

7,4 % p/v Azot tota (N)

3,7 % p/v Pentoxid de fosfor (P2O5) solubil în apă

7,4 % p/v Oxid de potasiu (K2O) solubil în apă

0,5 % p/v Fier (Fe) EDTA

0,25 % p/v Zinc (Zn) EDTA

0,25 % p/v Mangan(Mn) EDTA

Microcat este o gamă de produse lichide pe bază de microelemente, aminoacizi liberi și acizi organici, creată special pentru corectarea carențelor apărute la plante, cu aplicare foliară. Ionul metalic rămâne protejat și stabilizat (sarcină neutralizată) de către acizii organici și aminoacizi, evitându-se astfel interferările cu alte componente. Dimensiunea moleculei îl face ideal pentru a facilita absorbția și translocarea de-a lungul frunzelor.

Aminoacizii acționează ca și biostimulatori accelerând absorbția microelementelor cu care sunt în combinație. Odată penetrați în țesutul foliar, aminoacizii participă la sintetizarea proteinelor în plantă. Acest lucru asigură o diminuare a energiei consumate de plantă. Acizii organici asigură un surplus de carbohidrați (surplus de energie), ei fiind folosiți pentru sintetizarea zaharurilor. Microelementele sunt esențiale pentru metabolismul plantelor, intervenind în funcțiile vitale ale plantei. Trebuie evitată apariția carențelor de microelemente la plante. Aplicând corectori de carență, plantele vor rămâne sănătoase și puternice pe toată durata perioadei de cultivare.

Datorită temperaturilor scăzute din timpul iernii, plantele își încetinesc funcțiile, astfel vom reduce numărul de udări evitând îmbolnăvirea plantelor. O dată cu creșterea temperaturilor recomandăm fertilizări foliare pentru evitarea eventualele deficiențe nutritive apărute. Gama Microcat oferă plantelor soluția pentru evitarea carențelor în microelemente și totodată duce la activarea metabolismului plantei.

 • Culturi in camp: 1-1,5 L/ha
 • Pomi fructiferi, culturi horticole: 0,25-0,3 L/100L apa
 • Culturi hidroponice: 0,1-0,25 L/100L apa
 • Plante ornamentale, pepiniere: 0,15-0,3 L/100L apa

Adaugă o recenzie la produsul MICROCAT Cereal Final

Rating

*Click pe imagine pentru resetare!